Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

31. desember: Takk for det gamle

Det er rigget for årets siste og største fest i dorullnissekalenderen. 2022 er til endes, og disse profilene har gjort sine siste sprell for i år. Noen av dem vil nok fortsette å sprelle i 2023. «Vi må avslutte på en skikkelig måte», sier Fantorangen. «Jeg har stjerneskudd til alle sammen.»

«Her trenger vi mer krutt», sier Jack Sparrow og trekker frem noen pinneraketter han har gjemt under en annen gulvplanke. «Jeg har flere raketter, og disse vil jeg gi til Zelensky», sier Jonas Gahr Støre. «Det er urettferdig å gi dem til Zelensky når jeg har så få igjen», sier Putin. «Da skulle du ikke begynt så tidlig», sier Zelensky. «Jeg har noen enda større raketter som jeg kan fyre opp ved midnatt», sier Elon Musk. «Og så kan dere alle få en bit av denne fuglen», sier han og peker på en perfekt grillet kalkun-lignende skapning.

Gjengen samler seg for å se på rakettene, og de skåler i rom og nyter den nydelige fuglen. Vazelina gjør ferdig årets siste hit, «Bomull i øra». Når de er ferdige, spør Arnulf: «Er det slutt nå, Eldar?» Eldar sender spørsmålet videre til meg, og jeg bekrefter. Vazelina setter seg inn i den svarte limousinen og ruller hjemover.

Nå er det slutt. Takk for følget!

Reklame

Ett svar til «31. desember: Takk for det gamle»

  1. Takk for en fornøyelig kalender!😅 Happy 2023!🥳🎉🎉🎉

    Liker