Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

25. desember: Det skjedde i de dager

Det var faktisk Donald Trump som kom med forslaget. «Kan vi ikke ta et julekrybbe-bilde?» spurte han. Noen syntes det var en god idé. «Vi trenger et barn og en krybbe.» Donald så seg rundt i forsamlingen. «Greta Thunberg, kan ikke du legge deg opp i kisten?» foreslo han. «Hvordan våger du?»  freste Greta. «Inntektene vil gå til arbeid mot klimaendringer og for migrantarbeideres rettigheter», foreslo Hassan Al-Thawadi med et smil. «Det er et godt formål», sa Greta og klatret – fremdeles litt motvillig – opp i den nå tomme kisten.

«Vi trenger tre vise menn som kan gi gaver til barnet», sa Trump. «Jeg har noen ekstra eksemplarer igjen av denne gullmedaljongen», sa Durek Verrett. «Og jeg har denne blå fuglen»,sa Elon Musk. «Men den er jo død», sa Sumana Jirde Ali. «Det er den vel ikke», sa Musk og dyttet til den – «Se, den bevegde seg.» Sumaya himlet med øynene og fant plassen sin ved krybben. «Jeg stiller som kandidat til den ledige plassen som vis mann og hellig konge, og jeg kan gi henne fire nye år av mitt liv i folkets tjeneste», sa Donald. Ingen tenkte på å spørre barnet i krybben hva hun egentlig ønsket seg.

Cassian Andor meldte seg frivillig til å gjete hvalrossen og beskytte den mot rovdyr. Max tok en ekstra sveverunde og prøvde å se litt englete ut. Og Omen Kaizer spilte lystelig fra salme 29 i salmeboken.

På denne måten skjedde det at alle stilte opp og tok dette bildet, for å ønske deg en fortsatt fredelig julefeiring.

Reklame

Ett svar til «25. desember: Det skjedde i de dager»

  1. Herlig. Denne bør publiseres offentlig. Veldig bra 👏👏👍😁

    Liker