Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

10. desember: Det er jo bare meg

Brått hører vi sinte stemmer som roper bak ved døren. «Du får ikke komme inn!» «Sånne som deg har ikke adgang!!» Siden vi er i 2022, regner jeg med at vi har en transperson på vei inn. Men frem kommer en stor skikkelse i hvitt kostyme, og ut av magen titter en rosa minielefant. «Det er jo bare meg, jo», sier Fantorangen. «Men hvorfor ble alle så sinte?», spør jeg. «Det skjønner ikke jeg heller», svarer Fantorangen. «Det e’ imot naturlovan’», roper Joralf. «Han er ikke en av oss», sier Al-Thawadi oppgitt. «Garantert fra feil side ta’ Mjøsa», sier Viggo. «Han styres av Skyggemonsteret», sier Max.

Vladimir Putin sitter uttrykksløs bak bordet sitt. «Hva mener du da, Putin?» spør jeg. «Njet problem. Babushka, da», svarer Putin med et smil.

En annen som ikke er rød av sinne, er Subwoolfer. «Det må jo være lov å kle seg ut og ha det litt gøy av og til», sier han. «Tusen takk», sier Fantorangen, «vil du ha en sjøbanan?». Ulven takker ja, og de trekker seg bort i et hjørne for å prøve å spise bananene uten å avsløre enda mer.

Er det flere av deltakerne som blir styrt av noen? Kanskje Boris Johnson er et reptil, eller Viggo Sandvik egentlig er Elvis? Følg med videre i denne kalenderen!

Reklame

2 svar til «10. desember: Det er jo bare meg»

  1. At doruller kan ha så tydelig personlighet! Litt av en forsamling, og jeg gleder meg til fortsettelsen!😅👍

    Likt av 1 person

    1. Tusen takk. Jeg gleder meg selv også. 😀 For selv om jeg har planlagt det meste, kan det jo dukke opp uventede gjester som gjør noe uforutsigbart… 😂

      Liker